Zanzibar en Tanzania in Afrika door Younique Incentive Travel

Is jullie bedrijfsreisbestemming gekozen? Of het nu een incentive reis is geworden naar Berlijn, een Purpose meets Performance Travel naar Dubai, een back-to-basic naar Lapland of een beloningsreis naar Rio: voor de ultieme ervaring, zorg je dat je goed voorbereid bent. Inpakken doe je natuurlijk voor elke bestemming anders, maar sommige travel hacks werken altijd. Erg nice-to-know zijn de volgende tien pro-tips van de Younique Incentive Travel experts.

Top travel hacks

  1. Ga je goed met de kilo’s maar niet zo met de ruimte? Vacuüm-reiszakken maken je fluffy truien en andere kleding plat als een dubbeltje!
  2. On a roll! Rollen is het devies; je kleding neemt minder ruimte in en komt minder gekreukt aan op de plaats van bestemming.
  3. Om geen tijd kwijt te zijn aan strijken, of als het hotel geen strijkijzer heeft, leg je een riem in de kraag van je blouse om ‘m in vorm te houden.
  4. Lekkende liquids zijn aankomst-domper nummer 1! Voorkom dat je dure lotion door je hele koffer migreert en doe een stuk vershoudfolie om de fles voordat je de dop erop draait. Of gebruik tape om de doppen af te plakken. Doe sowieso alle flessen in de speciale travelbags die je al rollend kunt sealen. Heb je die niet? Diepvrieszakken en afsluitclips doen ook wonderen.
  5. Een hele stapel boeken klaargelegd die eigenlijk niet past? Je kunt meer boeken dan je kunt lezen kwijt op je e-reader. Ruimtebesparing gegarandeerd!
  6. Heb je een wirwar aan kabels die allemaal op elkaar lijken? Hang etiketjes aan de kabels met het apparaat waar ze bijhoren en voorkom eindeloze trial-and-error. Doe ze vervolgens allemaal in hetzelfde zakje of doosje en leg ze op een plaats waar je makkelijk bij kunt.
  7. Neem plastic zakken mee om je schoenen in te stoppen en eentje extra om je was in te verzamelen.
  8. Stop niet al je cash en betaalkaarten in dezelfde tas. Mocht je één tas kwijtraken, dan heb je nog back-up betaalmogelijkheden in je andere bagagestukken.
  9. Heb je de dag van aankomst een belangrijke presentatie, een diner of wil je sowieso naar het strand? Doe een nette blouse of je zwemkleding in je handbagage zodat je voorbereid bent op het (onwaarschijnlijke) geval dat je koffer er langer over vliegt dan jij.
  10. Leg items die je veel of snel nodig denkt te hebben bovenin je koffer, zodat je niet je hele koffer hoeft om te roeren op zoek naar je tandenborstel. Als het past en is toegestaan, doe je je meest gebruikte items in je handbagage.

Nog meer inspiratie vind je in deze video die gemaakt is op basis van de tips van de meest doorgewinterde reizigers ter wereld: de leden van de cabincrew. Kijk ook eens op onze blog over stressvrij inpakken om te zorgen dat je in topvorm aankomt op je bestemming.

Heb jij nog andere travel hacks? Deel ze met ons!