Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Kaapstad

Kaapstad is de oudste stad van Zuid-Afrika en wordt liefkozend ‘the Mother City’ genoemd. Ooit gesticht als pitstop om VOC-schepen met voorraad te vullen – nu vult Kaapstad de harten van al haar bezoekers. Met de Tafelberg op de achtergrond en de Atlantische Oceaan aan haar voeten, is het kosmopolitische, hippe en prachtige Kaapstad onverslaanbaar als incentive bestemming! Duik met haaien, zie pinguïns op Boulders Beach en ga met prosecco in je hand de zonsondergang tegemoet in een catamaran. Beklim de Tafelberg of pak de helikopter voor een supreme view. Bewonder natuur in de National Parks en proef de wijn direct aan de bron. Sabreer eigenhandig je champagne: deze bedrijfsreis gaat knallen!

Loop jij warmer voor een braai dan voor een boterham met kaas? Ook nuuskierig geworden?
Ga mee met Younique Incentive op deze baie briljante bedrijfsreis naar Kaapstad!

Jan Smilde, General Manager Red Bull:

“Red Bull Nederland heeft een heldere Lange Termijn Visie en geeft de Red Bullers vleugels door ze hier in mee te nemen. Het Lange Termijn Plan wordt eens in de 3 jaar goed onder de loep genomen, eventueel aangepast op de veranderende wereld en de waarden die Red Bull nodig heeft voor verdere groei.

Sinds begin 2000 hebben wij middels een heldere briefing Younique Travel in de arm genomen om elke keer weer een geschikte locatie voor ons te vinden, volledig aansluitend op bovenstaande. Dat is nu reeds meerdere malen gelukt. Maar dan moet het daar nog gebeuren; de mooiste plekjes, de meest aansprekende mensen, de deuren open maken die niet voor anderen opengaan en dit is Bralte die hier uniek in is en waar zijn passie ligt. Red Bull Nederland gaat zich binnenkort weer bezinnen op de volgende Long Term Journey en Younique Travel zal hier zeker deel van uit gaan maken.”

Nuuskierig geworden naar een baaie goed incentive reis naar Kaapstad?

Kaapstad heeft het allemaal en behoort daarom tot een van onze favoriete bedrijfsreizen. Zonder jetlag aankomen aan de andere kant van de wereld, met een prachtige natuurlijk en de Atlantische Oceaan aan je voeten, hippe plekjes waar nog lang over nagepraat wordt en genieten van pinguïns en prosecco. Lijkt dit je helemaal het einde? Neem dan contact op met Younique Incentive Travel en ga voor die droomtrip.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!