Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis naar Marrakech

East meets west in deze betoverende bedrijfsreis naar Marrakech, Marokko. Waan je in het sprookje van 1001 nacht en ervaar dat deze UNESCO-erfgoed stad al je zintuigen prikkelt.

Adem de geur in van verse kruiden, bewonder de kleuren van traditionele tajines en tapijten, proef de wereldberoemde Marokkaanse keuken en ontwijk brommers, ezels en slangenbezweerders. Mingle ’s avonds met de jetset in een hippe club in de moderne Ville Nouvelle.

Genoeg van vliegende tapijten en tumult? Kies dan voor quad rijden of ballonvaren in de woestijn, uitwaaien met je kite, of wijnproeven bij het authentieke vissersdorpje Essaouira…

Verruil de automaatkoffie voor verse muntthee en ervaar de magie met Younique Incentive. Yalla!

Karin Bessems, Acteursbureau Kapok:

“Younique Travel is ongelofelijk dedicated en creatief in het bedenken van een maatwerk reis. Laat je fantasie flowen, geef je vaagste wensen in handen van Younique Travel en je wordt verrast met locaties en activiteiten die je zelf absoluut niet bij elkaar kan puzzelen. Ons Marrakech-tripje van 4 dagen was een dazzling, strak georganiseerde 1001-night experience. Met een prachtige wandeling door de Atlas, een knus boutique-hotelletje, onvergetelijke sprookjesrestaurants en zelfs een ballonvaart!”

Genoeg inspiratie voor een incentive reis naar Marrakech?

Marrakech is één van onze topbestemmingen voor incentive bedrijfsreizen vanwege de onvergetelijke magie en de vele afwisselende mogelijkheden op het gebied van cultuur, natuur, activiteit en ontspanning. Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met ons op voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Ga mee op wereldreis

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!