Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Tanzania & Zanzibar

Snuif Arabische, Afrikaanse, Europese en Indische cultuur in het sprookjesachtige Stone Town: Zanzibar brengt de term multi-culti naar een heel nieuw level! Ont-stress onder wuivende palmen, zeil op traditionele houten boten, geniet van de verse Zanzibari Cuisine en dans met je voeten in het zand. Wrijf in je ogen en kijk nogmaals want zo bizar mooi zijn de stranden hier. Neem een verfrissende duik en maak kennis met koffervissen, walvishaaien en dolfijnen. Hang rond in het woud met de rode franje aap. Toe aan wat groter wild? Op naar mainland Tanzania! Spot de Big 5, verbaas je over leeuwen in een boomtop, wandel in een vulkaankrater of zie kuddes migreren in de Serengeti. Toe aan een absolute topactiviteit deze incentive? Schroef je zoomlens op en zweef in een heteluchtballon over de savannes en nationale parken. Hakuna Matata! Tanzania en Zanzibar worden vaak in combinatie geboekt, maar zijn beide zo fascinerend dat we ze ook als aparte bestemmingen aanraden. Karibu! Welkom!

Heb je het niet zo op kuddegedrag? Wij ook niet – maar één keer per jaar wel! Bekijk de migrerende massa’s en ga mee met de spicy bedrijfsreis naar Zanzibar & Tanzania van Younique Incentive Travel.

Jan Smilde, General Manager RED BULL

Red Bull Nederland heeft een heldere Lange Termijn Visie en geeft de Red Bullers vleugels door ze hier in mee te nemen. Het Lange Termijn Plan wordt eens in de 3 jaar goed onder de loep genomen, eventueel aangepast op de veranderende wereld en de waarden die Red Bull nodig heeft voor verdere groei.

Sinds begin 2000 hebben wij middels een heldere briefing Younique Travel in de arm genomen om elke keer weer een geschikte locatie voor ons te vinden, volledig aansluitend op bovenstaande. Dat is nu reeds meerdere malen gelukt, met IJsland en [Nepal](https://youniquelustrum.nl/bestemmingen/azie/lustrumreis-nepal/) als meest recente voorbeelden. Maar dan moet het daar nog gebeuren; de mooiste plekjes, de meest aansprekende mensen, de deuren open maken die niet voor anderen opengaan en dit is Bralte die hier uniek in is en waar zijn passie ligt. Red Bull Nederland gaat zich binnenkort weer bezinnen op de volgende Long Term Journey en Younique Travel zal hier zeker deel van uit gaan maken.

Ook betoverd worden tijdens een bedrijfsreis naar Tanzania en/of Zanzibar van Younique Incentive Travel?

Tanzania en Zanzibar zijn onvergetelijke bestemmingen voor incentive reizen. Indrukwekkende natuur, een rijke cultuur, een heerlijk klimaat, warme bevolking en onvergetelijke excursiemogelijkheden. Een ultieme combinatie van ervaren en ontspannen! Blijf de kuddes voor en neem contact op met Younique voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!