Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Dubai

Dubai, Dubai-er, Dubai-st: dit is de stad van de superlatieven. Het hoogste gebouw, zeven sterren-hotels, de grootste indoorskibaan ter wereld, stranden met wifi, de grootste mall, de beste restaurants, de duurste winkels en de hipste clubs liggen aan je voeten. Maar snuif ook de authentieke Arabische sferen op tijdens een wandeling door het oude centrum met zijn steegjes, kleurige specerijenmarkt en blinkende Gold Souk of vaar met een traditioneel bootje over de Dubai Creek.

Een stadswandeling niet spannend genoeg? Leer de stad kennen vanuit een watervliegtuig! Voor meer spectaculairs gaat een wereld open in de woestijn: kamelenpolo, jeepsafari’s, sandboarden, flyboarden en ballonvaren. Wil je sneller? Buckle up voor een tripje naar buur-Emiraat Abu Dhabi en bezoek het Formule 1 circuit of speed zelf tijdens jetski-safari tussen de onbewoonde bounty-eilandjes. Yalla habibi!

Scoort jullie team 7 sterren op een schaal van 1 tot 5? Je emi-raadt het al: dat wordt definitely naar Dubai! Ga mee met de spectaculaire bedrijfsreis naar Dubai van Younique Incentive Travel!

Robin Schepers:

“Samen zes anderen een fantastische reis gemaakt! De organisatie dacht erg veel mee en het contact was erg vriendelijk. Ook budgetgewijs viel het allersinds mee!

Hoewel de verwachtingen al hoog waren, viel de reis nóg beter uit dan verwacht. Ook de gids was top, zonder hem had het niet zo’n goede reis kunnen worden.

Younique bedankt!”

Ook over de top tijdens een 7 sterren bedrijfsreis van Younique Incentive Travel?

Dubai is één van onze favoriete bestemmingen voor bedrijfsreizen vanwege het contrast tussen de Arabische authenticiteit, de moderne megagebouwen en de nabijheid van prachtige natuur. In Dubai is alles mogelijk op het gebied van cultuur, natuur, teambuilding en vermaak. Omgeven door luxe en gouden gastvrijheid is de enige stress die je mogelijk nog ervaart keuzestress. En laten wij daar nou iets op weten! Neem contact op met Younique Incentive Travel voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!