Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Hongkong

Hongkong, dat ‘geurige’ haven betekent, is hip en happening! ‘The gateway to China’ was nog nooit zo populair als incentive bestemming als nu. Snuif cultuur en wierook bij eeuwenoude tempels, verbaas je over de mogelijkheden van de moderne architectuur en krijg een stoomcursus stokjes eten om optimaal te kunnen genieten van de culinaire wonderen van deze gemixte stad. Verruil de wolkenkrabbers en winkels voor een excursie naar een bounty-eiland of een vulkanisch natuurpark. Stel je toestel in op panorama op Victoria Peak en vraag achteraf de foto’s van die ene collega die wel op tijd knipte tijdens de dolfijnentocht. Hongkong is er klaar voor! Zijn jullie klaar voor Hongkong?

Liever niet aan de stok – maar wel aan de stokjes met je collega’s?
Ontdek veelzijdig Hongkong tijdens deze bewierookte bedrijfsreis van Younique Incentive Travel.

Marike de Vries:

“Een meer dan fantastische reis gehad met Younique Travel. Vanaf het allereerste begin werd er out of the box meegedacht om onze reis écht uniek te maken, helemaal passend bij onze club. We hadden met meerdere organisaties contact maar hadden bij hen by far het beste gevoel. En dat is meer dan bewaarheid!!

De organisatie en de uitvoering van de reis verliepen als een gesmeerde motor en op veel momenten waren er zelf onverwachte extraatjes geregeld door Bralte van Younique. Complimenten voor de lokale expertise, uitzonderlijke bestemmingskennis, persoonlijke touch van werken. En natuurlijk de scherpe reissom 🙂

Een aanrader voor elke club die een super reis georganiseerd wil!”

Ook cultuurcontrasten snuiven tijdens een incentive naar Hongkong?

Hongkong is een topbestemming voor incentive reizen. Oude beschaving en topnotch technologie op dezelfde vierkante meter, rijen skyscrapers maar natuurparken en verlaten stranden vlakbij. Tel hierbij het heerlijke eten, de goede infrastructuur en de vriendelijke bevolking op en je hebt je ideale bedrijfsreisbestemming gevonden. Daarnaast is Hongkong veilig, overzichtelijk en kun je gewoon Engels spreken. Ook niet onbelangrijk! Neem contact op met Younique Incentive Travel voor een inspiratiereis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!