Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Istanbul

Cultuursnuivers opgelet: het mooie Istanbul, dat aan het hoofd stond van zowel het Romeinse, Byzantijnse als Ottomaanse rijk, is cultureel gezien niet te overtreffen. Voeg hieraan toe dat het de enige stad ter wereld is waar het Europese en Aziatische continent elkaar kussen en concludeer dat Istanbul het summum is van Turkish delight! Naast grootse paleizen en luxe badhuizen, heeft de stad gezellige bazaars met geurige kruidenwinkeltjes, kleurige sjaals, Aladdin-pantoffels, prachtige sieraden en andere ultieme must-haves. Ga klassiek met de Blauwe Moskee en de Aya Sophia en proef de jeugdige, moderne uitstraling bij de luxe winkels en het hippe uitgaan in Taksim. Waai tot slot uit met een unieke boottocht over de Bosporus. Get the best of both worlds met een bedrijfsreis naar Istanbul van Younique Incentive Travel!

Bestel jij liever baklava aan de Bosporus dan een boterham in het bedrijfsrestaurant?
Ga dan mee met de betoverende bedrijfsreis naar Istanbul van Younique Incentive Travel!

Henk Kieft:

“Younique Travel: wat ons betreft geeft deze naam het beste aan wat je kan verwachten. Weet wat mogelijk is, komt met bijzondere out of the box ideeën en maakt je enthousiast. Voor ons werden het meerdere keren echt bijzondere reiservaringen op maat, oa naar Indonesië, Vietnam en Turkije.”

Ook intercontinentaal genieten tijdens een bedrijfsreis naar Istanbul van Younique Incentive Travel?

Istanbul is één van onze top-incentives omdat je met relatief weinig vlieguren in een compleet andere wereld belandt. De culturele rijkdom, de heerlijke keuken, aardige mensen en, niet onbelangrijk, het aangename klimaat maken Istanbul een absolute favoriet. Bel ons nu vrijblijvend om te kijken naar jullie mogelijkheden voor een incentive naar Istanbul!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!