Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Kathmandu

Deze bedrijfsreis naar Kathmandu is een aaneenschakeling van hoogtepunten…letterlijk, want na Tibet, waarmee het de Mount Everest deelt, is Nepal het hoogstgelegen land ter aarde. Middeleeuws, modern, uitdagend en betoverend: Nepal verrast in alle opzichten. Bezoek eeuwenoude tempels, waaronder de apentempel, word één met de natuur in een boomstamboot op de rivier of vul je geheugenkaart (en je gezicht) met kleur tijdens het Holi festival. Daag jezelf uit om tot grote hoogten te komen, al is het maar met de spectaculaire panoramische vlucht! Als geboorteland van Boeddha en woonland van de Hindoeïstische kindgodin Kumari is Nepal ook een erg spirituele plek. Al bij de eerste stap uit het vliegtuig voel je de eeuwenoude wijsheid de aarde uit wasemen. Leer jezelf, je team en Nepal dieper kennen tijdens deze hooggewaardeerde incentive naar Kathmandu. Namasté.

Wil jij hoger komen dan de lift naar de derde verdieping? Haal diep adem want de lucht is ijl maar de ervaring des te rijker. Ga mee met de bedrijfsreis naar Kathmandu van Younique Incentive!

E.J.A. Vermei, directeur IVA Driebergen:

“Met Younique Travel maakte ik twee ‘Keijzerlijke’ reizen een naar India en een naar London. Younique Travel ís Bralte Keijzer! Een inspirerende reismaker en een stabiele en zorgzame reisleider. Hij weet heel snel de behoefte van een reisgezelschap (klein en groot) zowel vooraf als tijdens de reis te peilen. Bralte heeft oog voor eenieder en past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan. Die omgeving is bij hem: zo wijd de wereld strekt!”

Ook je kracht voelen tijdens een bedrijfsreis naar Kathmandu van Younique Incentive?

Kathmandu is onvergetelijke en verrassende bestemming voor incentive reizen. Een topper voor bedrijven die even net wat hoger willen vliegen dan de rest. Waanzinnige natuur, spiritualiteit, adembenemende architectuur in een totaal andere wereld: Kathmandu onderscheidt zich. Blijf de massa’s voor en neem contact op met Younique voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!