Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Moskou

Moskou, de verborgen parel die door het mainstream-toerisme nog niet is opgepikt, is één van de verrassende bestemmingen van Younique Incentive Travel. Moskou ademt traditie, mysterie en matroesjka-poppen én heeft zich ontpopt tot een luxe metropool vol hippe hotspots. Doe een citytour in de typische Sovjet-Volga’s, waan je een KGB-spion of ben circusartiest voor een ochtend. Bezoek musea van wereldklasse en voel je een tsaar in paleizen waar Walt Disney een puntje aan kan zuigen. Stil je honger tijdens een dinnercruise over de Moskva of geniet van een over-de-top galadiner tussen pompeuze kroonluchters en gouden sierplafonds. Laat ‘s avonds de ‘vodka’ rijkelijk vloeien in prachtige clubs tussen modellen, artiesten, succesvolle zakenlui en andere high society-leden. Moskva? Da!!!

Ben jij ook liever een early adopter dan een kuddedier?
Ga dan mee met de magnifieke bedrijfsreis naar Moskou van Younique Incentive Travel.

Philip Brocker:

De samenwerking met Younique Travel beviel echt erg goed. Als organisatie van de reis hadden we al een vrij duidelijk programma in ons hoofd en het een en ander uitgezocht. Younique Travel heeft ons goed geadviseerd en geholpen met het regelen van al het vervoer over land en water en het uitzoeken van hotels. Kortom, een betrouwbare en flexibele reisorganisatie met hoge kwaliteit waar we veel aan gehad hebben.

Ook met Younique Incentive Travel naar mystiek en modern Moskou?

Met een relatief korte vliegafstand brengt de bedrijfsreis naar Moskou je in een totaal andere wereld. De incentive reis naar Moskou is een bijzondere en verrassende reis vol cultuurschatten, culinaire topkeuzes, wondere weelde en spannende teambuilding-activiteiten. Weten wat jullie mogelijkheden zijn voor een bedrijfsreis naar Moskou? Neem contact met ons op en laat je inspireren!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!