Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Tel Aviv

Tel Aviv wordt ‘The Mediterranean Capital of Cool’ genoemd en staat in alle mogelijke top 10’s: van ‘best nightlife’ tot ‘best beach city’ tot ‘most action-packed city’. Én duidelijk ook in Younique’s absolute top van incentive bestemmingen! De witte stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, het strand is altijd dichtbij en het eten befaamd. Futuristische wolkenkrabbers worden afgewisseld met lokale marktjes en een pittoreske, kleurrijke haven. Ook voor therapeutisch drijven in de Dode Zee of een dakterrassentour in historisch Jeruzalem, is Tel Aviv de perfecte uitvalsbasis. Overdenk het leven tijdens een sunset zeiltocht met champagne, want over een incentive bestemming hoef je niet verder na te denken. Met meer dan 300 zondagen per jaar en een 14 kilometer lang zandstrand, vraag je je alleen nog maar af waarom je het Miami Beach van de Mediterranée niet eerder hebt bezocht!

Neem jij graag dingen met een korreltje zout?
Over-drijven mag tijdens deze afwisselende bedrijfsreis naar Tel Aviv van Younique Incentive Travel!

René Kiers, bestuursvoorzitter Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn

“Younique Travel heeft voor ons een reis naar Bhutan georganiseerd. De ervaring en het enthousiasme van Younique Travel, gebundeld in de persoon van Bralte Keijzer, hebben er voor gezorgd dat dit voor ons een fantastische vakantie is geworden. Organisatie tot in de puntjes verzorgd inclusief een vlekkeloos vervoer met een uitmuntende gids.”

Ook over-drijven tijdens een bedrijfsreis naar Tel Aviv van Younique Incentive Travel?

Tel Aviv is een topbestemming voor incentive reizen. Historische plekken, state-of-the art-entertainment, prachtige stranden, unieke uitjes en culinaire hoogstandjes op elke straathoek. Bovendien schijnt bijna altijd de zon. Een stralendere bestemming is er niet! Neem contact op met Younique voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!