Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Antwerpen

Antwerpen is al jaren dé stedentrip-topper voor Nederlanders en daarmee natuurlijk ook een absolute incentive favoriet. Lekker dichtbij, budgetvriendelijk, makkelijk te bereiken – maar wel een echte buitenlandervaring!

Laat het charmante Vlaams je oren kietelen, de Grote Markt je ogen bekoren en het bier en de bourgondische cuisine je tong strelen: Antwerpen betekent genieten op alle fronten. De nummer 1 winkelstad van de Benelux heeft ook nog eens een prachtig historisch centrum, indrukwekkende musea, onweerstaanbare chocolatiers en bruisende terras- en uitgaansmogelijkheden.

Ga lekker zitten in een rondvaartboot of ontdek Antwerpen met een hilarische city-game of een andere teambuilding-activiteit. Amai, wij hebben goesting in een incentive reis naar Antwerpen! U ook?

Ook liever bollekes bier dan een glas melk bij de lunch? Ga mee met de bourgondische bedrijfsreis naar Antwerpen van Younique Incentive Travel.

René Kiers, bestuursvoorzitter Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn

“Younique Travel heeft voor ons een reis naar Bhutan georganiseerd. De ervaring en het enthousiasme van Younique Travel, gebundeld in de persoon van Bralte Keijzer, hebben er voor gezorgd dat dit voor ons een fantastische vakantie is geworden. Organisatie tot in de puntjes verzorgd inclusief een vlekkeloos vervoer met een uitmuntende gids.”

Ook goesting in een bedrijfsreis naar Antwerpen met Younique Incentive Travel?

Antwerpen is een toegankelijke topbestemming voor incentive reizen: een sfeervolle, Belgische stad praktisch in je achtertuin. Scherp geprijsd, gezellig, bourgondisch, bruisend en boordevol cultuur. Benieuwd hoe een incentive naar Antwerpen er voor jullie uit zou kunnen zien? Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!