Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Berlijn

Je hoeft niet ver te gaan om ver te komen! Onze buur Berlijn is sinds jaar en dag incentive favoriet – en duidelijk niet van plan deze toppositie af te staan. Cross in de typische trabantjes de stad rond en verken het verleden –  maar ook de toekomstige trends want Berlin is hipper dan hip. Bezoek de muur en andere monumenten, spuit graffiti, werk aan je beat box talent en drink een welverdiend biertje mit Bratwurst. Geniet culinair tijdens een boottocht op de rivier of bekijk het geheel van boven met een scenic flight. Sluit altijd af met een feestje want daar zijn Berlijners goed in. Wir sind Berliner! Jullie ook?

Ook liever met een biertje in de hand vooroplopen dan achter de feiten aan? Ga mee met de innovatieve bedrijfsreis naar Berlijn van Younique Incentive Travel!

Jan Smilde, General Manager RED BULL

“Red Bull Nederland heeft een heldere Lange Termijn Visie en geeft de Red Bullers vleugels door ze hier in mee te nemen. Het Lange Termijn Plan wordt eens in de 3 jaar goed onder de loep genomen, eventueel aangepast op de veranderende wereld en de waarden die Red Bull nodig heeft voor verdere groei.

Sinds begin 2000 hebben wij middels een heldere briefing Younique Travel in de arm genomen om elke keer weer een geschikte locatie voor ons te vinden, volledig aansluitend op bovenstaande. Dat is nu reeds meerdere malen gelukt, met IJsland en [Nepal](https://youniquelustrum.nl/bestemmingen/azie/lustrumreis-nepal/) als meest recente voorbeelden. Maar dan moet het daar nog gebeuren; de mooiste plekjes, de meest aansprekende mensen, de deuren open maken die niet voor anderen opengaan en dit is Bralte die hier uniek in is en waar zijn passie ligt. Red Bull Nederland gaat zich binnenkort weer bezinnen op de volgende Long Term Journey en Younique Travel zal hier zeker deel van uit gaan maken.”

Auch Berliner sein tijdens een hippe bedrijfsreis naar Berlijn van Younique Incentive Travel?

Berlijn is een klassieke favoriet voor incentive bedrijfsreizen vanwege de korte reisafstand, het prachtige historische centrum, de creatieve en innovatieve sfeer, het heerlijke eten en originele teambuildingmogelijkheden. De incentive Berlijn is ook bij uitstek te combineren met een bezoek aan een beurs of congres. Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!