Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Boedapest

De hoofdstad van Hongarije heeft een rijk verleden, majestueuze monumenten en luxe spa’s én is nog steeds een budgetvriendelijke bestemming! Join Younique voor een win-win incentive naar het briljante Boedapest. Stap op de Segway en verken de sfeervolle pleinen of zwengel een trabant aan om je naar adembenemende uitzichtpunten te rijden. Wees niet verbaasd als je buschauffeur met een plons de schöne blaue Donau inrijdt om doodleuk over het water verder te gaan. Warm jezelf op in een verjongend thermaalbad om fris aan de start te verschijnen voor de ruïne-club-tour in de avond. Proef de beste goulashsoep van de wereld of dineer in het paleis van Sissi. Bestel een heerlijk wijntje, cocktails of één van de speciaalbieren. Keuzes te over. Maar de keuze voor Boedapest is in elk geval duidelijk!

Ga jij nog oudhollands overstappen van de bus op de boot of stoom je liever direct door? Kies de weg van de minste weerstand en het meeste plezier met de briljante bedrijfsreis naar Boedapest van Younique Incentive Travel.

Jan Smilde, General Manager RED BULL

“Red Bull Nederland heeft een heldere Lange Termijn Visie en geeft de Red Bullers vleugels door ze hier in mee te nemen. Het Lange Termijn Plan wordt eens in de 3 jaar goed onder de loep genomen, eventueel aangepast op de veranderende wereld en de waarden die Red Bull nodig heeft voor verdere groei.

Sinds begin 2000 hebben wij middels een heldere briefing Younique Travel in de arm genomen om elke keer weer een geschikte locatie voor ons te vinden, volledig aansluitend op bovenstaande. Dat is nu reeds meerdere malen gelukt, met IJsland en [Nepal](https://youniquelustrum.nl/bestemmingen/azie/lustrumreis-nepal/) als meest recente voorbeelden. Maar dan moet het daar nog gebeuren; de mooiste plekjes, de meest aansprekende mensen, de deuren open maken die niet voor anderen opengaan en dit is Bralte die hier uniek in is en waar zijn passie ligt. Red Bull Nederland gaat zich binnenkort weer bezinnen op de volgende Long Term Journey en Younique Travel zal hier zeker deel van uit gaan maken.”

Ook mee met de buitengewone bedrijfsreis naar Boedapest van Younique Incentive Travel?

Boedapest is een all-time favorite voor incentive bedrijfsreizen vanwege de korte reisafstand, gunstige prijzen, het prachtige historische centrum, ontelbare eet- en drinkgelegenheden, vriendelijke locals, het befaamde nachtleven en originele excursiemogelijkheden. Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met ons op voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!