Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Brussel

Dichtbij en exotisch, verrassend en vertrouwd: Brussel, Bruxelles, Brussels is het kloppende hart van Europa en een fantastische incentive bestemming! Naast de internationale allure is de hoofdstad authentiek Belgisch met zijn statige pleinen, biertjes, bonbons en gezelligheid. Brussel biedt niet alleen overheerlijke emmertjes mosselen in de knusse terrassteegjes rondom La Grand Place; ook voor exclusieve culinaire ervaringen moet je in de Belgische hoofdstad zijn! Wat dacht je van high dining in de hoogste bol van het Atomium of een deep dinner in het enige onderwaterrestaurant ter wereld? Brussel vervult ook al je shop-behoeften. Bekijk haute couture in boutiques of struin over de vlooienmarkt – en stop sowieso bij een chocolatier om pralines in te slaan. Liever even ontsnappen aan de city-vibes? Test je zenuwen in de achtbanen tijdens een bezoek aan Walibi Belgium vlak buiten de stad. Wij weten het wel: Bruxelles!

Zit jij ook liever met een emmertje mosselen op de Grand Place dan met een dienblad in de kantine? Ga mee met de heerlijke bedrijfsreis naar Brussel van Younique Incentive Travel!

Jan Smilde, General Manager RED BULL

“Red Bull Nederland heeft een heldere Lange Termijn Visie en geeft de Red Bullers vleugels door ze hier in mee te nemen. Het Lange Termijn Plan wordt eens in de 3 jaar goed onder de loep genomen, eventueel aangepast op de veranderende wereld en de waarden die Red Bull nodig heeft voor verdere groei.

Sinds begin 2000 hebben wij middels een heldere briefing Younique Travel in de arm genomen om elke keer weer een geschikte locatie voor ons te vinden, volledig aansluitend op bovenstaande. Dat is nu reeds meerdere malen gelukt, met IJsland en [Nepal](https://youniquelustrum.nl/bestemmingen/azie/lustrumreis-nepal/) als meest recente voorbeelden. Maar dan moet het daar nog gebeuren; de mooiste plekjes, de meest aansprekende mensen, de deuren open maken die niet voor anderen opengaan en dit is Bralte die hier uniek in is en waar zijn passie ligt. Red Bull Nederland gaat zich binnenkort weer bezinnen op de volgende Long Term Journey en Younique Travel zal hier zeker deel van uit gaan maken.”

Ook mee met een bourgondische bedrijfsreis naar Brussel van Younique Incentive Travel?

Brussel is gezellig, overzichtelijk, heeft historische gebouwen en prachtige musea, internationale allure en authentieke knusheid. Maar misschien wel de grootste plus: het is enorm dichtbij. Binnen een paar uur ben je in een andere wereld met prachtige marktpleinen, lekkere terrassen en hilarische city-tours. Voilà! Meer weten over deze bijzondere bedrijfsreis? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!