Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Dublin

Ervaar een warm welkom door de ‘latino’s van het noorden’ en laat je verrassen door gastronomische gezelligheid, ruige natuur, Keltische kastelen en een waaier aan andere mogelijkheden tijdens deze top incentive. Loop de Fabulous Food Trail, dans met doedelzakken en drums, spot dolfijnen, dompel je onder in de natuur of stijg met je team naar grote hoogten tijdens een ballonvaart. Neem vervolgens een afzakkertje in het Whiskey museum. Sla ter ontspanning samen een balletje of geef je over aan de woestere Ierse sporten…

Schenkt jullie automaat geen Irish coffee? Dat lossen we op. Breek de routine met deze dublin-en-dwars verdiende bedrijfsreis van Younique Incentive Travel!

E.J.A. Vermei, directeur IVA Driebergen:

“Met Younique Travel maakte ik twee ‘Keijzerlijke’ reizen een naar India en een naar London. Younique Travel ís Bralte Keijzer! Een inspirerende reismaker en een stabiele en zorgzame reisleider. Hij weet heel snel de behoefte van een reisgezelschap (klein en groot) zowel vooraf als tijdens de reis te peilen. Bralte heeft oog voor eenieder en past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan. Die omgeving is bij hem: zo wijd de wereld strekt!”

Ook duidelijk naar Dublin met Younique Incentive Travel?

Dublin is een duidelijke favoriet voor incentive bedrijfsreizen vanwege de korte reisafstand, warme en toegankelijke bevolking en de vele afwisselende mogelijkheden op het gebied van (cultuur)historie, natuur en actie, muziek en culinair vertier. Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met Younique Incentive Travel op voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!