Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Dubrovnik

Dubrovnik in Kroatië staat in de top 10 van best bewaarde, ommuurde middeleeuwse steden van de wereld. Maar wat ons betreft behoort Dubrovnik op alle vlakken tot de absolute wereldtop! Bewonder het UNESCO bekroonde centrum met zijn historische parels, trek je selfiestick tevoorschijn op befaamde filmlocaties en geniet van Dalmatische delicatessen. Vind je innerlijke Jedi of piraat tijdens één van de originele teambuilding activiteiten. Dineer als een koning met een spectaculair uitzicht op de rode daken en bestel nog een karafje lokale wijn bij je zwarte risotto. Om te relaxen aan het strand bezoek je schiereiland Lapad, waar je ook kunt genieten van het bruisende uitgaansleven. Geef toe aan de verleiding van het water met een zeilregatta, snorkeltocht, SUP, jetski of een supersnelle speedboot. Ontspan bij de wijnproeverij in het idyllische achterland met zijn typische dorpjes. En? Durven jullie Dubrovnik aan?

Liever een historische stadswal abseilen dan staren naar een witte kantoormuur? Graag een pontje verruilen voor het piratenschip? Laat je dan inspireren tijdens de magische en veelzijdige bedrijfsreis naar Dubrovnik van Younique Incentive Travel.

Jori van den Hoogen:

“Reis van ons leven gehad! Met 29 vrouwen reizen was een ervaring om nooit te vergeten. Reis bestond uit veel verschillende dingen waardoor een groep met veel verschillende mensen het snel naar hun zin heeft. Alles was tiptop geregeld, en contact over kleine aanpassingen ging makkelijk, snel en effectief. Erg bedankt Youniquetravel!”

Ook dromen over een incentive naar Dubrovnik?

Dubrovnik is een populaire bestemming voor incentive bedrijfsreizen vanwege de relatief korte reisafstand, het prettige klimaat, de unieke historische uitstraling, idyllische eilanden en stranden op steenworp afstand, de verschillende excursie-mogelijkheden in het prachtige achterland en natuurlijk de gastronomie en het uitgaansleven. Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met Younique Incentive Travel op voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!