Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Faeröer Eilanden

Als je er niet zelf geweest bent, weet je niet of het wel echt bestaat: ergens tussen IJsland en Noorwegen liggen 18 sprookjesachtige eilanden met kleine gekleurde stadjes, woeste kliffen, mooie wandelroutes en vogels die uit een tekenfilm lijken te komen. Adem de zuivere lucht in, geniet van het rustgevende ruime groen en verbaas je tegelijkertijd over de moderne infrastructuur en kosmopolitische restaurantjes van de hoofdstad Tórshavn. Tussen de eilanden verplaats je je over bruggen, door ondergrondse tunnels, met veerboten of zelfs helikopters. Dit is ideale plek voor teambuilding in zijn puurste vorm – al dan niet in combinatie met incentive-favoriet IJsland! Ook noordelijk eilandhoppen met Younique Incentive Travel? Wie ‘Faeröer’ kan uitspreken mag sowieso mee..

Pak jij ook liever de helikopter dan de trein naar je werk? Ervaar het tijdens de gevleugelde bedrijfsreis naar de Faeröer Eilanden van Younique Incentive Travel!

Miriam Pot:

Younique Lustrum Travel is echt een aanrader als het aankomt op het organiseren van een reis met een groep! We hebben van alles kunnen zien en doen en daarbij het land kunnen ontdekken. Van cultuur snuiven in mooie pittoreske dorpjes, de geschiedenis in duiken in de oude bunkers, de natuur in, tot aan uitgaan in het kustgebied. Al met al, top geregeld en een onvergetelijke vakantie!!

Ook benieuwd naar gevleugelde bedrijfsreis naar de Faeröer Eilanden van Younique Incentive Travel?

Mogelijk had je er nog nooit van gehoord – maar vergeten zul je ze nooit meer: de fantastische Faeröer Eilanden. Deze ongerepte noordelijke parels met schilderachtige vergezichten, magische natuurroutes, culinaire heerlijkheden en de kleinste kosmopolitische hoofdstad ter wereld vormen één van onze uniekste incentive bestemmingen! Doen jullie het graag net wat anders dan iedereen? Neem dan nu contact op voor meer informatie over een bijzondere incentive reis naar de Faeröer Eilanden.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië