Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Hvar en Split

Mooi als de Franse Riviera maar dan net even wat hipper: met prachtige historische gebouwen en een haven gemaakt om langs te flaneren is Split één van de verrassingen van Kroatië. De andere verrassing is zonder meer Hvar, het ‘Ibiza van Oost-Europa’. Dit langste en meest zonnige eiland van Kroatië wordt steevast onder de mooiste tien eilanden ter wereld geschaard. Hvar staat bekend om zijn lavendelvelden, schilderachtige baaien, heerlijke keuken, watersportactiviteiten en trendy nightlife en is een zegen voor alle zintuigen. Je komt er met een catamarantocht of speedboottochtje vanaf Split, dat met zijn UNESCO-bekroonde historische centrum, gezellige dakterrassen en elegante winkelstraten de incentive-combi compleet maakt. De vraag die meteen opkomt is: waarom zijn we eigenlijk niet eerder gegaan?

Ook liever je eigen lunch vissen vanaf een catamaran dan hengelen naar medestanders in de vergaderzaal?
Ga dan mee met de bedrijfsreis naar Hvar en/of Split van Younique Incentive Travel!

JC Rio:

“Als je een reis boekt met Younique Travel weet je een ding zeker; je krijgt in korte tijd extreem veel te zien! Ze hebben een ontzettend ruim aanbod aan landen en activiteiten en maken de reis op maat. Het contact met Bralte is laagdrempelig en hij probeert er alles uit te halen wat er in zit! Younique Travel kiest met zorg de leukste activiteiten en mooiste plekken. Alles is compleet georganiseerd waardoor je twee weken lang voluit kan genieten met je club! Een echte aanrader!!”

Ook hoppen tussen Hvar en Split tijdens een bedrijfsreis van Younique Incentive Travel?

Kroatië is een verrassende bestemming met plekken die qua uitstraling en mogelijkheden niet onderdoen voor St. Tropez of Ibiza, maar die wel scherper geprijsd zijn! Cultuur, zon, azuurblauw water, fantastische restaurants en een zee aan watersportmogelijkheden: Hvar & Split komen met stip binnen op de lijst van top-incentive-bestemmingen! Ook zin gekregen in een bedrijfsreis naar Kroatië met Younique Incentive Travel? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!