Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Ibiza

De kans is groot dat de zon voor jullie schijnt op het meest trendy eiland van Europa. Ibiza staat voornamelijk bekend om de fun- en fiesta-factor van de celebrity superclubs, maar is om vele andere redenen de ideale incentive bestemming. Ontdek met Younique ook de minder belichte veelzijdigheid van deze Mediterrane parel!

Ontspan volledig tijdens een haast Caribische catamaran-tocht naar Formentera, droom weg bij de azuurblauwe wateren en BBQ op een bounty-strand. Voor een meer actieve incentive raden we een kajaktocht, cliffdiven, mountainbiken, paardrijden of een hike door het prachtige achterland aan. Geniet van een spectaculaire zonsondergang in klassieker Café del Mar of trendy La Torre, eet tapas of guisat de peix in de pittoreske Dalt Vila en voeg je bij de pre-party cocktail-crowd in de Rock Bar aan de haven. Next stop: Pacha! Meer zen-georiënteerd? Sta vroeg op voor yoga bij zonsopgang en verorber voldaan je groene smoothie voordat je je in meditatieve staat naar de hippiemarkt begeeft. Ibiza heeft antwoord op alle ritmes!

Vind jij 300 zondagen per jaar ook een betere deal dan 1 zondag per week? Laat je dan meevoeren op het ritme van de golven en David Guetta tijdens een onvergetelijke Ibiza bedrijfsreis van Younique Incentive Travel!

Stefan Smorenburg:

“Onze reis naar Ibiza was echt geweldig! We hebben met alle 67 man echt een top tijd gehad, de avond in club space, vrijdag het eiland uitgebreid verkend en een volle dag op de catamaran met als afsluiter de Pacha was genieten! Complimenten naar Younique Travel hoe goed het was geregeld bij aankomst in het appartement, alles per persoon netjes in een envelop met clubtickets en al. Dank voor de fijne samenwerking, zonder jullie was het uiteraard niet gelukt!”

Ohhhhh, we’re going to Ibiza?

Ibiza is één van onze meest verkochte bestemmingen voor incentive bedrijfsreizen vanwege de ruim 300 zondagen per jaar, de vele vluchten vanaf Amsterdam, de prachtige stranden, pittoreske straatjes, zen-gehalte en natuurlijk de fun en fiesta-factor. Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met Younique Incentive Travel op voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!