Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis IJsland

IJsland is het paradijs van iedere incentive-planner. De ruige, mysterieuze natuur van IJsland is de ideale omgeving voor teambuilding en reflectie. Creatieve processen flowen als vanzelf. Tegelijkertijd is de hoofdstad Reykjavik een moderne, gezellige, culinaire en overzichtelijke stad met eindeloze mogelijkheden voor ontspanning. Daal af in een vulkaan, vlieg hoog in een helikopter en schuif rond in een sneeuwmobiel. Ga hiken over de gletsjers en warm erna lekker op in een natuurlijke bron. Duik op de scheidslijn van de tektonische platen en spot walvissen in de blauwe wateren. IJsland blijkt ook nog eens het vriendelijkste land ter wereld te zijn! En, tevens een vrij doorslaggevende factor, er is geen enkele mug op IJsland.

Klaar voor het land dat water doet bevriezen maar harten doet smelten? Natuur-lijk! Verruil je pen voor een pikhouweel en ga mee met de inspirerende bedrijfsreis naar IJsland van Younique Incentive Travel.

Marike de Vries:

“De organisatie en de uitvoering van de reis verliepen als een gesmeerde motor en op veel momenten waren er zelf onverwachte extraatjes geregeld door Bralte van Younique. Complimenten voor de lokale expertise, uitzonderlijke bestemmingskennis, persoonlijke touch van werken. En natuurlijk de scherpe reissom :-)”

Ook uitgedaagd worden tijdens een bedrijfsreis naar IJsland van Younique Incentive Travel?

IJsland is een spectaculaire bestemming voor incentive reizen: de juiste keuze voor bedrijven  die ijskoud het beste willen. Waanzinnige natuur, diepzinnige vergezichten, uitdagende excursies, heerlijke ontspanningsmogelijkheden en gezellige gastronomie: IJsland is de bestemming van de toekomst. Blijf de massa’s voor en neem contact op met Younique Incentive Travel voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!