Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Krakau

Niet voor niets is de voormalige Poolse hoofdstad Krakau (Krakow) meerdere malen door reizigers verkozen tot “beste stedentrip van Europa”. In deze vriendelijke cultuurparel wandel je langs het adembenemende Marktplein en het Koninklijk Kasteel naar de gezellige Joodse wijk met hippe eettentjes en trendy boetiekjes. Geniet van drankjes op het terras of luister livemuziek in een jazz-kelder. Ga terug in de (communistische) tijd met een typische trabant-tour, overnacht met je team in een klooster en daal af in de wondere wereld van een UNESCO-bekroonde zoutmijn. Ontdek dat Zapiekanka goed combineert met een shotje Wodka of een Piwo. Tel hierbij de gunstige prijs-kwaliteitverhouding op en je komt tot de conclusie dat deze cultuurhistorische krachtpatser ook een absolute winnaar is in de categorie “bedrijfsreis-bestemming bij uitstek”!

Verruil de kantine voor kroegen in middeleeuwse kelders. Beleef deels onder de grond hét hoogtepunt van het jaar met de Younique Incentive Travel naar Krakau!

JC Furore:

“Younique Travel heeft alles op alles gezet om voor ons een reis te organiseren die bij iedereens wensen en budget aansloot. Een onvergetelijke bestemming met unieke activiteiten die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken en organiseren. De reis verliep vlekkeloos mede door onze geweldige lokale guides op locatie. Bedankt!”

Wow: naar Krakow!?

Krakau is een opkomende favoriet voor incentive bedrijfsreizen vanwege de korte reisafstand, gunstige prijzen, het prachtige historische centrum, gezellige wijken op wandelafstand, ontelbare eet- en drinkgelegenheden en originele excursiemogelijkheden. Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met Younique Incentive Travel op voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!