Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Lapland

Je stoutste dromen over een winterwonderland worden realiteit tijdens een incentive naar Fins Lapland. Bestuur een rendierslede, ontmoet de kerstman en zwem tussen ijsschotsen. Jaag met je eigen horde husky’s op het noorderlicht of bekijk het groene verschijnsel heerlijk warm vanuit je bed in een glazen bubbel. Adem de witte stilte tijdens een sneeuwhike, waag je in een wak, rijd over een bevroren rivier of bouw je eigen iglo. Maak ’s zomers mee dat de zon niet onder gaat en de Finnen dus niet slapen! Eet Finse witte kaas met gele bosbramenjam of warm op met een rendiersoepje. Lapland: als het ijs eenmaal gebroken is, wordt het liefde voor altijd. Wij lopen warm voor een incentive naar Fins Lapland. Loop je mee?

Ook weleens behoefte om je even totaal blanco te voelen? Kom actief tot rust in de witte weidse wildernis tijdens een resettende bedrijfsreis naar Lapland van Younique Incentive Travel.

Jan Smilde, General Manager RED BULL:

“Red Bull Nederland heeft een heldere Lange Termijn Visie en geeft de Red Bullers vleugels door ze hier in mee te nemen. Het Lange Termijn Plan wordt eens in de 3 jaar goed onder de loep genomen, eventueel aangepast op de veranderende wereld en de waarden die Red Bull nodig heeft voor verdere groei.

Sinds begin 2000 hebben wij middels een heldere briefing Younique Travel in de arm genomen om elke keer weer een geschikte locatie voor ons te vinden, volledig aansluitend op bovenstaande. Dat is nu reeds meerdere malen gelukt. Maar dan moet het daar nog gebeuren; de mooiste plekjes, de meest aansprekende mensen, de deuren open maken die niet voor anderen opengaan en dit is Bralte die hier uniek in is en waar zijn passie ligt. Red Bull Nederland gaat zich binnenkort weer bezinnen op de volgende Long Term Journey en Younique Travel zal hier zeker deel van uit gaan maken.”

Ook warm lopen voor kou tijdens een tintelende bedrijfsreis naar Lapland van Younique Incentive Travel?

Lapland is een spectaculaire natuurbestemming voor incentive reizen. Waanzinnige natuur, uitdagende teambuildingmogelijkheden, back-to-basic in combinatie met ontspanning en luxe: Lapland is een originele bestemming vol betoverende contrasten. Blijf de massa’s voor en neem contact op met Younique Incentive Travel voor een voorbeeldreis, om te brainstormen of om direct jullie magische incentive op maat samen te stellen.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!