Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Letland

Zacht gekleurde gebouwen met art nouveau-gevels, gezellige pleinen en eindeloze boulevards: de Baltische staten betoveren iedereen die er een voet over de grens zet. Knusse kroegjes, een hemel voor foodies en fans van origineel design én een best value destination; als je nog een incentive bestemming zocht, dan is die nu gevonden! Met het ongerepte, dunbevolkte achterland blijkt het ook nog eens een teambuildingstopper bij uitstek. Zie jij jezelf een houten kano hakken of zoeken naar bruine beren? Of chill je het liefste aan een kilometerslang strand? Dan kan. Alles is mogelijk in Estland & Letland – wanneer gaan we?

Liever beren in het bos zien dan op de weg? Ga mee met de bedrijfsreis naar Riga en/of Tallinn van Younique Incentive Travel!

Henk de Boer, TechFarm BV:

“Younique Travel heeft alles op alles gezet om voor ons een reis te organiseren die bij iedereens wensen en budget aansloot. Een onvergetelijke bestemming met unieke activiteiten die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken en organiseren. De reis verliep vlekkeloos mede door onze geweldige lokale guides op locatie. Bedankt!”

Ook zin in een Baltische bedrijfsreis van Younique Incentive Travel?

Charmant historisch en hyperhip. Witte stranden en wilde natuur. Heerlijk eten, de beste excursies én een superscherpe prijs. We willen het niet te hard roepen maar DIT IS EEN FANTASTISCHE INCENTIVE BESTEMMING! Meer weten over een bedrijfsreis naar Riga en/of Tallinn? Neem vrijblijvend contact op met onze incentive designers.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!