Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Lissabon

De hoofdstad van Portugal zit vol hoogtepunten – en niet alleen omdat het op zeven heuvelen is gebouwd! Bruisend Lissabon is een lust voor het oog vanwege de historische gebouwen, kleurrijke wijken en fantastische viewpoints. Maar ook je andere zintuigen komen aan bod. Ga zoet met een pastel, ga zout met bacalhau en ga voor gezelligheid met de lokale Port. Zing mee met Fado, bezoek de beste clubs, zeil met zonsondergang en lunch koninklijk in een kasteel. Lekker uitwaaien doe je aan het water, op het strand of op de actieve excursies. Lissabon is bovendien één van de weinige Europese bedrijfsreisbestemmingen waar je ’s winters heen kan zonder sjaal en muts. Wij weten het wel! Waar wachten jullie nog op?

De ondergrondse metro verruilen voor pittoreske trammetjes over hemelse heuvels?
Ga dan mee met de Younique Incentive Travel bedrijfsreis naar levendig Lissabon!

E.J.A. Vermei, directeur IVA Driebergen:

“Met Younique Travel maakte ik twee ‘Keijzerlijke’ reizen een naar India en een naar London. Younique Travel ís Bralte Keijzer! Een inspirerende reismaker en een stabiele en zorgzame reisleider. Hij weet heel snel de behoefte van een reisgezelschap (klein en groot) zowel vooraf als tijdens de reis te peilen. Bralte heeft oog voor eenieder en past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan. Die omgeving is bij hem: zo wijd de wereld strekt!”

Ook lekker op bedrijfsreis naar Lissabon?

Lissabon is een populaire bestemming voor incentive bedrijfsreizen vanwege de relatief korte reisafstand, het klimaat, de cultuur, stranden op steenworp afstand, gunstige prijs-kwaliteit verhouding, verschillende excursie-mogelijkheden en natuurlijk de gastronomie en gezellige bevolking. Lissabon is ook goed te combineren met Porto! Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met Younique Incentive Travel op voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!