Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Llubjana

Llubljana (of Ljubljana) betekent ‘geliefd’ en deze bedrijfsreis ervaar je dat dit inderdaad de perfecte omschrijving is van deze betoverende hoofdstad! Word verrast door de gezellige Sloveense straatjes, Boheemse straatmuzikanten en de Venetiaanse allure die de smaragdgroene rivier en de sierlijke bruggen Llubljana geven. Bekijk het kasteel, fiets langs de highlights en blaas uit in het Tivoli park. Ontdek de hippe, fotogenieke legerbarak, die verworden is tot nachtclub of drink een prettig geprijsde pivo bij de lokale brouwerij. Mis de ‘open kitchen’ op vrijdag niet, waarbij het hele centrum vol staat met kraampjes met lokale heerlijkheden. Waar wacht je nog op? Reis mee naar de meest geliefde bestemming van Younique Incentive Travel!

Ook de vrijmibo inruilen voor een bruisende open kitchen-ervaring aan smaragdgroen water?
Ga mee met de lekkere bedrijfsreis naar Llubljana van Younique Incentive Travel!

ADG Juventa:

“Een fantastische en onvergetelijke reis was het resultaat van Younique Travel’s enthousiasme en organisatie. De afwisseling tussen cultuur snuiven, relaxen en een fijne reisleiding was de perfecte reis voor 12 dames. In de voorbereiding bleek Bralte bereid tot alles en kwamen reacties snel. Bedankt Younique Travel! “

Ook liever naar Llubljana met een bedrijfsreis van Younique Incentive Travel?

Laat je verrassen door het charmante en pure Slovenië! Llubljana is qua uitstraling een mix van Parijs en Venetië maar dan zonder het massale toerisme en mét betere prijzen. Natuur, luxe ontspanning, culinair genieten, teambuilding en extreme sports zijn een paar van de punten waar Llubljana in uitblinkt. Meer weten over een incentive naar Slovenië? Bel of mail ons geheel vrijblijvend voor meer informatie!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!