Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Londen

Rode bussen, Britse humor en grote ‘pints’ krijg je sowieso bij je incentive reis naar deze Europese topper. Maar als je met Younique Travel gaat, krijg je the royal treatment! Drink champagne in the London Eye of dineer privé in the Tower of London. Krijg een exclusieve rondleiding bij de BBC of ga op in een interactieve James Bond Treasure Hunt. Eet Fish ’n Chips in een lokale pub, ga voor de beste curry van Europa of lunch op stand in het Royal Opera House. Need we say more? Let’s go to London!

Zit je lekkerder in een rode dubbeldekker dan in een geel-blauwe trein? Ga mee met de originele bedrijfsreis naar London van Younique Incentive Travel!

E.J.A. Vermei, directeur IVA Driebergen:

“”Met Younique Travel maakte ik twee ‘Keijzerlijke’ reizen een naar India en een naar London. Younique Travel ís Bralte Keijzer! Een inspirerende reismaker en een stabiele en zorgzame reisleider. Hij weet heel snel de behoefte van een reisgezelschap (klein en groot) zowel vooraf als tijdens de reis te peilen. Bralte heeft oog voor eenieder en past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan. Die omgeving is bij hem: zo wijd de wereld strekt!””

Ook je innerlijke 007 vinden tijdens een bedrijfsreis naar London van Younique Incentive Travel?

London als bestemming is altijd een schot in de roos: lekker dichtbij, geen taalbarrières, waanzinnige bezienswaardigheden en een bruisend pub-leven. Geef een koninklijke draai aan je incentive met de speciale touch van Younique Incentive Travel en creëer een ervaring om nooit te vergeten! Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!