Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Madrid

Madrid is de stad van de indrukwekkende pleinen, fantastische fonteinen, bekende musea en talloze tapasmogelijkheden. Combineer Picasso met patatas bravas, geniet van sangría op een dakterras, bezoek het koninklijk paleis en dans in de zeven verdiepingen tellende clubgigant Kapital. Begin je zondag met een treasure hunt op de bekende vlooienmarkt El Rastro. Al eens je eigen wijn gebrouwen, in een Ferrari gereden of op het gras van Real Madrid gevoetbald? Na deze incentive kun je zeggen van wel! Voeg hier de gezellige tapas, goede wijncultuur en het prettige klimaat aan toe en je hebt hét recept voor de ideale bedrijfsreis!

Ook een wandeling door de kantoortuin verruilen voor een rondje Retiro park? Snuif cultuur en inspiratie tijdens deze Younique Incentive Travel. Olé! Wij maken het mogelijk in Madrid!

Karin Bessems, Acteursbureau Kapok

“Younique Travel is ongelofelijk dedicated en creatief in het bedenken van een maatwerk reis. Laat je fantasie flowen, geef je vaagste wensen in handen van Younique Travel en je wordt verrast met locaties en activiteiten die je zelf absoluut niet bij elkaar kan puzzelen. “

Ook meedromen over een bedrijfsreis naar Madrid?

Madrid is een topbestemming voor incentive bedrijfsreizen vanwege de relatief korte reisafstand, het klimaat en de vele afwisselende mogelijkheden op het gebied van kunst, historische gebouwen, teambuilding activiteiten en excursies. Een grote plus is natuurlijk de gezellige eet- en drinkcultuur! Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met Younique Incentive Travel op voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!