Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Montenegro

Een absolute Younique favoriet is Montenegro, een off-the-beaten-track bestemming die iedereen betovert. Je kunt er in een middag doorheen rijden maar je wilt er het liefste eindeloos blijven. Adriatische stranden die niet onder doen voor Kroatië, de charme van Italiaanse dorpjes, het classicisme van Griekenland, historisch ommuurde stadjes, groene vergezichten, waanzinnige wijngaarden, fotogenieke fjorden en ravijnen om in te raften: is er iets wat Montenegro niet heeft? Verken de bekende baai van Kotor, de middeleeuwse straten van Budva en alle magie daartussen. Onze conclusie? Size does not matter: in mini-Montenegro zijn je ervaringen gegarandeerd groots!

Liever langs ’s werelds mooiste kustweg cruisen dan filerijden op de A2?
Ga dan mee met de bijzondere bedrijfsreis naar Montenegro van Younique Incentive Travel!

JC BONT:

“Het afgelopen jaar hebben we samen met Younique naar een geweldige lustrumreis toegewerkt! Met elkaar hebben we het programma steeds verder gefinetuned naar hoe wij het het liefste voor ons zagen. Uiteindelijk zijn we op meerdere plekken geweest. Het land was ontzettend mooi en daar was alles tot in de details geregeld. Zo stond de chauffeur elke dag keurig op tijd klaar om ons naar de activiteiten van die dag te brengen. Onze gids wist steeds precies waar we naartoe moesten en wat de meest idyllische plekjes waren om tussendoor even te stoppen. Al met al hebben we een fantastische reis gehad, waar we geweldige herinneringen aan hebben! Bralte en Younique Travel, onwijs bedankt!”

Ook groots genieten tijdens een bedrijfsreis naar Montenegro van Younique Incentive Travel?

Het kleine Montenegro is één van de grote verrassingen van Adriatisch Europa. Leuk omdat het een bestemming is waar de meesten nog niet zijn geweest of zelfs maar over hebben nagedacht! De schitterende natuurlijke schoonheid van dit kleine staatje maken gegarandeerd indruk, evenals de gezellige stadjes en de spannende, prachtige of heerlijke excursiemogelijkheden. Meer weten over een bedrijfsreis naar Montenegro? Bel of mail ons vrijblijvend om eens te brainstormen!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!