Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Napels

De charmante havenstad Napels is de derde stad van Italië en the-place-to-be als je een bedrijfsreis met een authentiek Italiaans tintje wilt. Hier dwaal je nog rustig rond op zoek naar de beste Napolitaanse pizza zonder onder de voet te worden gelopen door hordes selfie-stickende toeristen. Stap op de Vespa of in een cabrio en ontdek de prachtige kustplaatsen onder de rook van Napels én onder de letterlijke rook van de Vesuvius. Maak een uniek uitstapje naar Pompeï en voer de spanning op tijdens jullie incentive reis met een bezoek aan de ronkende top van de bekendste vulkaan ter wereld. Eindig op een terras en lurk ontspannen aan de lokale limoncello. Cin cin!

Is jouw idee van een rookpauze ook een rondje om een eeuwenoude kraterrand? Ga dan mee met de vlammende bedrijfsreis naar Napels van Younique Incentive Travel!

Claire Dommers:

“Bralte/Younique Travel has given us the perfect jubilee journey we have been waiting for. Therefore everybody, meaning 12 girls, had high expectations which were totally met. This location was not our own choice, it was Bralte’s idea and with this destination he has listened carefully to our needs and he set up a perfect program for our two weeks holiday. Once again, thank you for organizing this special trip!”

Ook vlammen tijdens een bedrijfsreis naar Napels van Younique Incentive Travel?

Napels is de perfecte keuze voor een incentive bedrijfsreis vanwege de relatief korte reisafstand, de rijke historie en prachtige kustlijn, Italiaanse gastronomie en het heerlijke klimaat. Neem contact op met Younique Incentive Travel voor een inspirerende voorbeeldreis of om samen jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!