Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Oslo

Oslo is de oudste stad van Scandinavië maar voelt veel intiemer dan een hoofdstad. Met Oslo’s unieke ligging tussen de bergen en het water kun je overdag back-to-basic teambuilden in de wilde natuur en borrel je ’s avonds lekker in een stadscafé, een hippe lounge of natuurlijk Oslo’s Icebar! Wandel langs het water over de sfeervolle Aker Hus Brygge en shop Scandinavian design op de Karl Johannstraat. Pak een boot naar bezienswaardigheden als het Vikingmuseum of kajak in het prachtige Oslofjord. ‘s Winters vervul je je wintersportfantasieën met de skischanssimulator, een sneeuwscooterrace tegen je collega’s of een magische sneeuwsledetocht. Of je naar Oslo moet, is allang geen vraag meer. De enige vraag is nog of je de winter- of zomerspecial doet!

Vind je dat jullie vergaderingen ook wel wat Vikingkracht kunnen gebruiken? Snuif cultuur, natuur en Vikingfolklore tijdens een bedrijfsreis naar Oslo van Younique Incentive Travel!

Jop Blom:

Al meer dan tien jaren organiseren wij strategische teambuilding reizen voor bedrijven samen met Younique Travel. Op deze reizen moet alles, en dan ook alles van minuut tot minuut kloppen. Strategisch, inhoudelijk, facilitair en organisatorisch. Of je nu afreist naar de bounty eilanden van Madagascar, met 100 man de Kilimanjaro beklimt, heftige workshops hebt op Robben island, met tranen in je ogen het Noorderlicht bewondert of leert van de positieve karma van Nepal, Younique maakt het onmogelijke mogelijk. We werken altijd in perfecte co-creatie met Bralte en zijn fantastische lokale kantoren en slagen we er altijd weer in een Younique life changing experience te bieden. Onze dank en bewondering is groot en we kijken uit naar de vele journeys die nog plaats gaan vinden in de toekomst.

Ook op kracht komen als een Viking tijdens een bedrijfsreis naar Oslo van Younique Incentive Travel?

Het charmante Oslo is een perfecte incentivebestemming vanwege de korte reisafstand, het knusse, historische centrum en de indrukwekkende natuur op steenworp afstand. Geniet zowel in de winter als zomer van unieke teambuildingactiviteiten, de cultuur en de hartelijke Noren. Weten hoe jullie incentive naar Oslo eruit zou zien? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende brainstorm of een concrete voorbeeldreis.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!