Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Parijs

Parijs, de lichtstad, de stad van de liefde, de haute couture en patisserie behoeft natuurlijk geen introductie. Laat je verrassen door deze fenomenale stad tijdens een incentive met een Younique tintje. Smul van macarons in een speciaalzaak, proef de beste Franse wijnen of versla de locals met petanque in het charmante Montmartre. Have dinner with a view in het restaurant van de Eiffeltoren, ondervraag de Mona Lisa tijdens de Da Vinci-code challenge of flaneer Chanel-waardig over de Champs-Élysées. Laat je vermaken in de Moulin Rouge, nip champagne tijdens een Seine-cruise, bezoek een galerie of voel je een koning in Versailles. Wat is daarop het enige logische antwoord? Eh oui: on va à Paris!

Liever met een baguette over straat dan met je broodtrommel? Oh-la-laat je inspireren tijdens de delicieuze bedrijfsreis naar Parijs van Younique Incentive Travel!

Paul Devilee:

Twee fantastische bedrijfsuitjes met Younique gedaan: naar Marrakech en naar Venetie en Verona. Alles was strak georganiseerd en steeds weer kwam Bralte met events aanzetten die je zelf niet vindt. Aanrader!

Ook Oui zeggen tegen een bedrijfsreis naar Parijs van Younique Incentive Travel?

Parijs is een topbestemming voor korte incentive reizen omdat het dichtbij en goed bereikbaar is, tegen een scherpe prijs kan worden aangeboden en tegelijkertijd een totale verandering van omgeving biedt. Tel hierbij beroemde bezienswaardigheden, de Franse cuisine, heerlijke wijnen en bruisend nachtleven op…en er is geen reden meer waarom je niet zou gaan. Meer weten of vrijblijvend brainstormen? Neem nu contact op met Younique Incentive Travel!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!