Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Porto

Het prachtige Porto is de plaats die het land en het beroemde drankje hun naam gaf én een duidelijke topkeuze voor jullie incentive! (O)porto, de tweede stad van Portugal, wordt door haar inwoners liefkozend ‘a cidade invicta’ (de onoverwinnelijke stad) genoemd. Heel toepasselijk want Porto won in 2017 voor de derde keer de titel Best European Destination – en onze stem heeft het ook! Ontdek de steile steegjes, historische kerken en kleurrijke huisjes. Proef Port en Vinho Verde aan de oever van de Douro of bestel een portie inktvis. Dans met de locals op het jaarlijkse festival, vlieg in een heli, stort je in het bruisende nachtleven of kom tot rust tussen de groene wijngaarden. Zelfs de prijzen zijn hier prettig. Vamos para Porto!

Ook liever een stevig glaasje port bij de volgende meeting dan een waterige automaatkoffie? Proef de inspiratie tijdens deze Younique Incentive reis naar Porto!

Danique Breuer:

“Younique Travel heeft voor ons een fanatische reis samengesteld en onze reisgids ter plekke heeft de reis echt onvergetelijk gemaakt!”

Ook proosten op Porto tijdens een bedrijfsreis van Younique Incentive Travel?

Porto is een steeds meer gekozen bestemming voor incentive bedrijfsreizen vanwege de relatief korte reisafstand (directe vlucht vanuit Nederland!), het prachtige historische centrum, het zonnige klimaat, de cultuur, stranden, gunstige prijs-kwaliteit verhouding, verschillende excursie-mogelijkheden en natuurlijk de culinaire mogelijkheden! Porto is ook goed te combineren met het prachtige Lissabon. Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Kom eens langs bij Younique Incentive Travel voor een inspirerend gesprek!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!