Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Rome

Ooit was Rome het middelpunt van het machtige Romeinse rijk – en die allure voel je nog steeds. Want, guess what? Rome definitely rules als incentive bestemming! Deze keizerlijke stad heeft indrukwekkende monumenten en historie, het lekkerste eten van Europa en de meest stijlvolle bevolking. Voel de geschiedenis in het Colosseum, draai zelf pizza deeg, proef prosecco en ga op bezoek bij de paus. La vita è bella. Zet je zonnebril op, oefen je handgebaren en start de motorino. Andiamo a Roma!

Ook de automaatkoffie verruilen voor een authentieke cappuccino?
Ga mee met de heerlijke bedrijfsreis naar Rome van Younique Incentive Travel!

Sanne van Bergen:

“September 2017 zijn wij met een hele grote club van 122 vrouwen naar Rome vertrokken. Wij hebben een onvergetelijke tijd gehad en samen vele mooie herinneringen gecreëerd. Dit hadden wij niet zonder Younique Travel kunnen bereiken. Zij stonden niet te kijken van de grootte;), hebben met ons meegedacht en uiteindelijk iets gevonden wat aan al onze wensen voldeed. De communicatie verliep soepel en snel en bij enkele problemen onderweg stond Bralte altijd aan de zijlijn om ons te helpen. Voor ons een weekend om nooit te vergeten dus een grote dank aan Younique Travel, Bralte en zijn team!”

Ook de paus, pizza & prosecco combineren tijdens je incentive van Younique?

Rome is een topbestemming voor incentive bedrijfsreizen vanwege de relatief korte reisafstand, het klimaat, de rijke historie, de stijlvolle Italianen en de heerlijke cultuur. Daarnaast is het Italiaanse eten alleen al reden om direct te boeken! Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met ons op voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!