Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis San Sebastian

Deze schitterende stad is één van de best bewaarde geheimen van Spanje. San Sebastian, ofwel Donostia voor de Basken, heeft stranden die tot de mooiste van de aardbol worden gerekend, was in 2016 cultuurhoofstad van Europa en heeft de meeste Michelin sterren per vierkante meter ter wereld! Geniet van de typische pintxos en drink een glas txakoli in het zonnetje. Leer zeilend, surfend, fietsend of wandelend de charmante Spaanse stad en haar betoverende wateren kennen. Voor meer natuur en wijngaarden, duik je het prachtige achterland in. Hang je Baskische woordenlijst maar vast op de koelkast: Agur (Adiós) Nederland! Ga mee met deze sfeervolle incentive om van te smullen!

Kom jij liever surfend aan op je bestemming dan met een leaseauto? Open de lokale, licht bubbelende Txakoli en ga met Younique Incentive Travel mee op een bruisende bedrijfsreis naar San Sebastian!

Pieter van den Manden:

Great travel organisation that understands what service and ’tailor made’ traveling means. Bralte has created the best corporate experiences for me and my colleagues and has also organised unique group travels.

Ook bruisen tijdens een bedrijfsreis naar San Sebastian?

San Sebastian is een favoriet voor incentive bedrijfsreizen vanwege de relatief korte reisafstand, het klimaat, de cultuur, prachtige stranden, verschillende excursie-mogelijkheden en natuurlijk de gastronomie! Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met ons op voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!