Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Stockholm

The winner takes it all! En winnen doe je met een incentive reis naar Stockholm! Deze prachtige historische stad ligt sfeervol aan het water, heeft de meest originele teamactiviteiten, heerlijk eten én de mooiste mensen ter wereld wonen er. Need we say more? In de zomer is het lekker lang licht; ideaal om te genieten op de gezellige terrassen in het hippe centrum of in één van de haventjes tijdens je luxe cruise. Ga uit je dak tijdens een rooftop-klimtocht of voel je in de wolken tijdens een unieke heteluchtballonvaart. Wandel langs groene parken en bezoek musea van wereldklasse. Verrijk tot slot je cv met een cursus traditioneel Zweeds snoep maken in een authentieke 19e-eeuwse snoepwinkel.

Zit je ook liever op een Poäng-stoel achter Zweedse gehaktballetjes dan op een bureaustoel achter je scherm? Ga mee met de incentive reis naar Stockholm van Younique Incentive Travel!

E.J.A. Vermei, directeur IVA Driebergen:

“Met Younique Travel maakte ik twee ‘Keijzerlijke’ reizen een naar India en een naar London. Younique Travel ís Bralte Keijzer! Een inspirerende reismaker en een stabiele en zorgzame reisleider. Hij weet heel snel de behoefte van een reisgezelschap (klein en groot) zowel vooraf als tijdens de reis te peilen. Bralte heeft oog voor eenieder en past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan. Die omgeving is bij hem: zo wijd de wereld strekt!”

Ook verräst worden tijdens een bedrijfsreis naar Stockholm van Younique Incentive?

Stockholm is een topbestemming voor incentive reizen: een prachtige historische stad met alle highlights op wandelafstand, originele incentive activiteiten, heerlijk eten en een warme bevolking. Meer weten over een incentive naar deze moderne en betoverende stad aan het water? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende brainstorm over jullie bedrijfsreis-op-maat of voor een concreet voorbeeldprogramma.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!