Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Valencia

Stad en strand zoals Barcelona en majestueus als Madrid: de derde stad van Spanje is minder bekend bij toeristen maar zeker niet minder mooi! Struin te voet of per Segway door de fotogenieke straten van deze monumentale stad, word olijf-fijnproever op de centrale markt of tik wat tapas weg onder het genot van sangría of lokale wijn. Voor de betere brain-training en cultuursnuiverij bezoek je het wetenschapsmuseum, theater en het operagebouw. Even uitwaaien kan op het strand of tijdens een spectaculaire zeilregatta. Rust ’s nachts uit in een strandvilla of een klassiek hotelletje. La conclusion? Een zonnig klimaat, klassieke en futuristische architectuur om van te smullen, talloze tapasmogelijkheden en strand op steenworp afstand: Valencia is de heilige graal van de bedrijfsreizen!

Genoeg van kroketten in de kantine? Verandering van spijs doet eten! Proef de perfecte paella tijdens deze spetterende bedrijfsreis van Younique Incentive Travel. Dat smaakt naar meer: Que viva Valencia!

René Kiers, bestuursvoorzitter Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn

“Younique Travel heeft voor ons een reis naar Bhutan georganiseerd. De ervaring en het enthousiasme van Younique Travel, gebundeld in de persoon van Bralte Keijzer, hebben er voor gezorgd dat dit voor ons een fantastische vakantie is geworden. Organisatie tot in de puntjes verzorgd inclusief een vlekkeloos vervoer met een uitmuntende gids.”

Ook verkeren in Spaanse sferen tijdens een incentive naar Valencia?

Valencia is een duidelijke favoriet voor incentive bedrijfsreizen vanwege de korte reisafstand, het klimaat en de vele afwisselende mogelijkheden op het gebied van wetenschap en cultuur, natuur en gastronomie. Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met ons op voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!