Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Wales

Croeso i Gymru! Welkom in Wales! Het is niet alleen de charmante taal die deze regio betoverender maakt dan de rest van het schiereiland. In Wales struikel je over de nationale parken, kastelen en kustlijnen met kalkstenen kliffen. Kijk uit over dramatische rotsformaties waaronder zeehonden zonnen op het zand en dolfijnen zwemmen in de verte. Laat je verleiden door golven waarop je volgens de kampioenen beter kunt kitesurfen dan die in Hawaï. Spot papegaaiduikers tijdens de piraten-trail over heuvels en langs baaien, stop bij Café Môr voor de befaamde lobster roll of laat je verwennen in een luxe restaurant with a view. Gaan jij en je collega’s graag een stapje verder in teambuilding-walhalla Wales? Daag jezelf uit met abseilen door watervallen in de verlaten mijnen van Snowdonia of test je survivalskills tijdens een unieke bushcraft training. Wales! Who’s with me?!

Zit je toch liever in een kasteeltuin dan in een kantoortuin?
Ga mee met de royal incentive reis naar Wales van Younique Incentive Travel!

René Kiers, bestuursvoorzitter Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn

“Younique Travel heeft voor ons een reis naar Bhutan georganiseerd. De ervaring en het enthousiasme van Younique Travel, gebundeld in de persoon van Bralte Keijzer, hebben er voor gezorgd dat dit voor ons een fantastische vakantie is geworden. Organisatie tot in de puntjes verzorgd inclusief een vlekkeloos vervoer met een uitmuntende gids.”

Ook genieten van koninklijke natuur tijdens een bedrijfsreis naar Wales van Younique Incentive Travel?

Wales is één van Europa’s meest onderschatte bestemmingen. De gastvrije natuurparel van het Verenigd Koninkrijk is adembenemend mooi, gezellig en makkelijk te bereiken en te bereizen. Cultuur-, natuur- en adrenaline-junkies halen hun hart op tijdens deze betoverende incentive. Meer weten over Wales? Bel of mail ons vrijblijvend!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!