Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Wroclaw

De tijd dat Wroclaw zich onder de radar bevond is voorbij: in 2016 zette het kleine broertje van Krakau zich als culturele hoofdstad van Europa definitief op de kaart! Wroclaw, spreek uit: Wrotsloveand what is not to love about het Venetië van Polen? Honderden bruggen en ontelbare kabouters staan klaar om je te charmeren. Het gekleurde marktplein, gotische kerken, barokke paleizen en herenhuizen in renaissancestijl zorgen voor je cultuurshot, terwijl de vele budgetvriendelijke cafés, terrassen, restaurantjes en barretjes je sociale en innerlijke behoeften vervullen. Je adrenalineshot krijg je tijdens het raften of quad rijden in het bergachtige achterland. Ga op een Jazz-cruise over de Oder of neem een historisch trammetje door het oude centrum. Zoek tijdens een avondwandeling naar de man die de straatlantaarns nog handmatig aansteekt. Leg een bodem met Poolse pierogi en daal af in de krochten van een ambachtelijke bierbrouwerij voor een proeverij. Hop door naar de hipste cocktailbar van Wroclaw om de avond in stijl af te sluiten. All you need is ‘Wrotslove’!

Ben jij gewend om over de brug te komen? Met deze incentive gaat dat zeker ook weer lukken! Ga mee met de kleurrijke bedrijfsreis naar Wroclaw van Younique Incentive Travel.

Henk de Boer, TechFarm BV:

“Younique Travel heeft alles op alles gezet om voor ons een reis te organiseren die bij iedereens wensen en budget aansloot. Een onvergetelijke bestemming met unieke activiteiten die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken en organiseren. De reis verliep vlekkeloos mede door onze geweldige lokale guides op locatie. Bedankt!”

Ook kabouters zoeken in Wroclaw tijdens een bedrijfsreis van Younique Incentive Travel?

Wroclaw is de meest recente favoriet voor incentive bedrijfsreizen vanwege het prachtige en overzichtelijke historische centrum, sfeervolle bruggen en eilandjes, ontelbare eet- en drinkgelegenheden en originele excursiemogelijkheden. Natuurlijk is ook de gunstige prijs-kwaliteit verhouding een pré. Wie een stad zoekt waar nog weinig mensen geweest zijn, is duidelijk op zoek naar Wroclaw! Er zijn ruime opties voor verschillende budgetten en reistypen. Neem contact met ons op voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!