Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Miami

Welcome to the city where the heat is on! Miami is hot, hot, hot in elke zin van het woord. Dress to impress op de Boulevard van Miami Beach en spot hier met een beetje mazzel één de vele sterren die in de Sunshine State rijk is. Dans op Cubaanse ritmes, rol je eigen sigaar en eet in de typische eettentjes van Miami’s meest sfeervolle wijk, Little Havana. Vaar de zonsondergang tegemoet op een catamaran en arriveer op het eiland Key West voor een feestje in stijl. Spot krokodillen en ander wildlife in het Everglades Safari Park of kano tussen dolfijnen in Oleta River State Park. Leg aan op de meest beroemde zandbank van Florida voor een feestje op het water of profiteer van het stralende weer voor een rondje golf op een waanzinnige baan. De enige stress die je in Miami kunt hebben is keuzestress, en die lossen wij voor je op!

Zet jij ook liever het cabriodak open dan de ruitenwissers aan? Dein mee op de vrolijke, warme ritmes van Miami tijdens een spectaculaire bedrijfsreis van Younique Incentive Travel!a

JC Ferox:

“Hola! Wij zijn weer terug van onze reis! Younique Travel heeft voor deze club met 15 meiden een fantastische rondreis samengesteld! We hebben enorm genoten van het land en er was voor ieder wat wils; cultuur, natuur, actief, steden, stappen, strand en nog veel meer! Een bus kwam ons op het vliegveld ophalen en bleef samen met de gids de hele reis bij ons, lekker luxe! Slapen, eten, excursies.. alles was zo goed geregeld! Muchas gracias, Younique Travel!”

Ook toe aan het dak eraf tijdens een bedrijfsreis naar Miami van Younique Incentive Travel?

Miami is één van die plekken die hip, hot and happening blijft en is daarmee een schot in de roos voor ieder type bedrijfsreis. Het prachtige weer, de luxe locaties, originele excursies en trendy feesten onder wuivende palmen maken Miami een favoriete bestemming voor elk seizoen. Neem nu contact op met Younique Incentive Travel voor een voorbeeldreis of om je wensen voor een incentive reis op maat te bespreken.

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!