Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis New York

Misschien wel de meest bezongen plaats op aarde, de stad met legio bijnamen en de geboorteplaats van ontelbare rages: the Big Apple is een incentive bestemming die altijd raak is! Streep tijdens je reis wereldberoemde iconen van je lijstje zoals het vrijheidsbeeld, Wall Street en Times Square. Tussen de snelst wandelende bevolking van de wereld, is een stadswandeling zo gepiept – maar schroom vooral niet om een typische gele taxi aan te houden. Ontdek de nieuwste food-trends of ga juist voor traditioneel Amerikaans en woon een wedstrijd bij van de Knicks of de Yankees. Zing ’s avonds mee met een musical, drink een cocktail op een rooftopbar of duik een trendy club in. New York City, NYC voor intimi, blijft fascineren. Altijd het juiste moment dus voor een bedrijfsreis naar New York met Younique Incentive Travel!

Stelt slenteren je geduld enorm op de proef? Gooi het tempo omhoog en loop als een local tijdens de up-tempo bedrijfsreis naar New York van Younique Incentive Travel!

JC Furore:

“Younique Travel heeft alles op alles gezet om voor ons een reis te organiseren die bij iedereens wensen en budget aansloot. Een onvergetelijke bestemming met unieke activiteiten die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken en organiseren. De reis verliep vlekkeloos mede door onze geweldige lokale guides op locatie. Bedankt!”

Ook vooroplopen met een bedrijfsreis naar New York van Younique Incentive Travel?

Wie houdt er niet van New York? Of je er voor de eerste of tigste keer komt, NYC verrast en charmeert altijd. Met slechts 6 uur vliegen zit je al op de fiets in Central Park of loop je door 5th Avenue. Wil je meer weten over jullie mogelijkheden voor een bedrijfsreis naar de Big Apple? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!