Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Buenos Aires

Buenos Aires is de plek waar Europese allure danst met Latijnse passie en waar het straatbeeld voelt als een klassiek filmdecor. Deze stad van Maradona, Evita, Dwaze Moeders en sierlijke tango is één van de meest bijzondere bedrijfsreisbestemmingen van Younique Incentive. Bewonder het presidentiële balkon op de Plaza de Mayo en leer alles over het leven van Evita en haar verdwijning na de dood. Bezoek trendy boetiekjes in Palermo Viejo, exclusieve restaurants aan de moderne haven en dans in gekleurde steegjes tango in de buitenlucht. Drink ‘mate’ met de elegante porteños, zoals de hoofdstedelingen zichzelf noemen, en juich mee in het voetbalstadion. Eet gegrilde steak, proef wijn van wereldklasse en cruise met een jacht over de Tigre-rivier. Buiten de bruisende stad speel je polo op een ranch, waai je uit op het strand of fiets je door een natuurreservaat. Of je klimt tot grote hoogten met de panoramische helikoptervlucht: the sky is the limit! Wij zijn in de wolken van Buenos Aires. Y vos?

Maken jullie graag een legendarische indruk? Scoor even moeiteloos als Maradona met deze unieke bedrijfsreis naar Buenos Aires van Younique Incentive Travel!

Marlene Fernandez:

“Deze reis hebben wij samen met younique samengesteld waarbij wij duidelijk aan hadden gegeven zo veel mogelijk vrijheid te willen hebben (dus niet dat elk uur van de dag voor ons uitgestippeld werd) en daar is goed naar geluisterd. Aan het begin wilden wij ook geen gids, maar uitendelijk besloten om dat toch te doen en daar hebben wij absoluut geen spijt van gehad!! Onze vaste chauffeur Agustin was ook fantastisch! Erg grappig en behulpzaam en zijn rijstijl was super goed waardoor we ons nooit druk maakten over ongelukken tijdens ( af en toe) de gekte op de weg.

De samenstelling van de reis was ook perfect. Je was genoeg dagen op bepaalde plekken waardoor je ook niet het gevoel had dat het gehaast moest of dat het te lang duurde voordat je naar de volgende plaats van bestemming ging. Natuur, cultuur, avontuur, vakmanschap, alles kwam aan bod en het was zeker weten een van de beste vakanties ooit! Younique heeft daarbij tijdens onze gesprekken en mailcontact goed naar ons geluisterd en aangevoeld wat voor vakantie wij voor ogen hadden. Daarom weten we ook voor onze volgende reis bij wie we moeten zijn! Bedankt Bralte en Susan!”

Ook scoren als Maradona met bedrijfsreis naar Buenos Aires van Younique Incentive?

Het tot de verbeelding sprekende Buenos Aires is een droombestemming voor incentive reizen. De meest sprookjesachtige stad van Zuid-Amerika biedt een combinatie van rijke historie, gezellige wijken, stijlvolle uitgaansgelegenheden, muziek & dans, een wereldberoemde keuken, unieke excursiemogelijkheden en natuurlijk een hartverwarmende bevolking. Neem contact op met Younique Incentive Travel voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!