Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Cartagena

Cartagena de Indias, kortweg Cartagena, is een koloniale parel aan de Caribische kust en de trots van Colombia. Het UNESCO-bekroonde historische centrum van Cartagena is dé onbetwiste Instagramhemel. Er is geen stad fotogenieker: kleurrijke koloniale huizen, pleintjes, imposante kerken, spelende kinderen, barbiers in de buitenlucht, fruitverkoopsters in klederdracht en klassieke paard-en-wagens om het af te maken. Naast een indrukwekkende historie zijn ook het moderne gedeelte, de haven en de nabij gelegen stranden meer dan fotowaardig! Zeil door de azuurblauwe wateren, neem een modderbad, leer kokosrijst maken en drink een coco loco op de hagelwitte playa blanca. Struin door de sfeervolle straten en geniet van zonsondergang in een cocktailbar op de oude stadsmuur. De Colombianen noemen het liefkozend het land van magisch realisme. En magisch is Cartagena zonder twijfel!

Liever dagdromen in een surrealistisch mooie stad dan starend naar je screensaver? Ga mee met de magische bedrijfsreis naar Cartagena van Younique Incentive Travel!

Maarten Groothuis:

“In twee weken een rondreis gedaan vol diversiteit. Een vulkaan van 5000 meter beklommen, een tocht door de jungle gedaan en tot slot nog een paar dagen aan het strand gelegen. Younique Travel wist dankzij de ervaring precies hoe de ideale reis in elkaar zit. Op locatie hebben zij uitstekende mensen die ons twee weken lang alles konden vertellen over het land en ons overal naar toe brachten. Absoluut een aanrader om met Younique op reis te gaan!”

Ook toe aan een Caribische break in Cartagena met Younique Incentive Travel?

Colombia is dé opkomende bestemming en de beste tijd om te gaan is nu! Colombia’s mooiste stad, Cartagena, is een uniek reisdoel voor incentive reizen. Deze koloniale parel biedt een combinatie van rijke historie, kleurrijke bouwsels, een heerlijk strandklimaat, bruisende uitgaansmogelijkheden, originele excursiemogelijkheden en natuurlijk een hartverwarmende bevolking. Neem contact op met Younique Incentive voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!