Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Cuba

Hasta la victoria siempre…want winnen doe je met de custom-made incentive-reis naar Cuba. Bij wie staat dit eiland niet op de bucketlist? Cuba is helemaal hot – en wat ons betreft niet alleen omdat de koloniale kleurrijke pleintjes nog vrij zijn van de gele letter M. La isla bonita heeft het allemaal: architectuur, cultuur, natuur, maar ook zinderende fiesta’s en paradijselijke palmstranden. Glijd geheel in stijl in een klassieke cabrio langs de must-see highlights van Havana, dompel je onder in de danscultuur en steek een Cohiba op op een dakterras. Mijmer over al je indrukken op een strandbedje met een coco loco in je hand, muzikanten in je oor en een azuurblauwe zee op je netvlies. Droom zacht in een historisch hotel of een persoonlijk casa particular. Vamos? Younique Incentive Travel regelt deze authentieke zakelijke incentive reis naar Cuba tot in de puntjes, op maat en precies zoals jij wilt!

Klaar om je salsa-skills, strandlaken & selfie-stick tevoorschijn te trekken en stress & Starbucks even achter je te laten? Liever een coco loco dan de koffieautomaat? Jij bent toe aan de Younique Incentive Travel Incentive Travel Travel naar Cuba!

JC Ferox:

“Hola! Wij zijn weer terug van onze reis naar Cuba! Younique Travel heeft voor deze club met 15 meiden een fantastische rondreis samengesteld! We hebben enorm genoten van het land en er was voor ieder wat wils; cultuur, natuur, actief, steden, stappen, strand en nog veel meer! Een bus kwam ons op het vliegveld ophalen en bleef samen met de gids de hele reis bij ons, lekker luxe! Slapen, eten, excursies.. alles was zo goed geregeld! Muchas gracias, Younique Travel!”

Ook toe aan een revolutionaire bedrijfsreis naar Cuba?

Cuba is een steeds meer gekozen bestemming voor incentive reizen. Een directe vlucht, een onvergetelijke culturele ervaring, prachtige natuur, mojitos en muziek op elke straathoek. Er is geen reden om niet te gaan. Blijf de massa’s voor en neem contact op met Younique Incentive Travel voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!