Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Peru

Lama’s, Inca-ruïnes en gekleurde poncho’s zie je gegarandeerd; maar er is veel meer in dit fotogenieke en mystieke land om op slag verliefd op te worden! Ontdek nevelwouden en toendra tijdens de uitdagende maar onvergetelijke Inca-trail. Of ga helemaal off-the-beaten-track met een jungle-tour door de Amazone. Ooit gevaren in een uitgeholde kano, natuurwijsheden geleerd van een medicijnman of gevist op piranha’s? Na deze incentive wel! Rust tussendoor lekker uit met een pisco sour of een zoete Inka Kola op een spectaculair wit strand. Snuif cultuur tussen de koloniale gebouwen van Lima en Arequipa of verbaas je over de Nasca-lijnen vanuit een schuddend propellervliegtuigje. Schiet je hele Instagram vol met kleurrijke marktjes met karakteristieke doeken, poncho’s en mutsen – of juist met pinguïns en flamingo’s tijdens een unieke boottocht. Trek gekregen? De Peruaanse keuken staat bekend om haar excentrieke specialiteiten. Wie het eten van de typische lekkernij cuy (cavia) thuis niet goed kan uitleggen, raden we de heerlijke ceviche aan! Wat het ook wordt, Peru smaakt altijd naar meer.

Bestel je liever een exclusieve Inka Kola dan een mainstream Coca-Cola? Daag jezelf en je smaakpapillen uit tijdens de bedrijfsreis naar Peru van Younique Incentive Travel!

Henk de Boer, TechFarm BV:

“Younique Travel heeft alles op alles gezet om voor ons een reis te organiseren die bij iedereens wensen en budget aansloot. Een onvergetelijke bestemming met unieke activiteiten die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken en organiseren. De reis verliep vlekkeloos mede door onze geweldige lokale guides op locatie. Bedankt!”

Ook tot grote hoogten stijgen tijdens een bedrijfsreis naar Peru van Younique Incentive Travel?

Peru is een pareltje van een incentive bestemming omdat het een pure, lokale ervaring biedt maar wel comfortabel en veilig te bereizen is. Spectaculaire natuur, kleurrijke cultuur en teambuildingsmogelijkheden waar je alleen maar van kan dromen. Meer weten over een incentive reis naar Peru? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!