Intro
Highlights
Droom mee
Contact

Incentive reis Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, Rio voor intimi, is één van ’s werelds meest geliefde steden en een incentive droombestemming. Voel je voeten in het zand, een caipirinha in je hand, de gigantische Christus achter je en een spectaculaire zee die aan je tenen kriebelt. Knijp jezelf maar even want je staat echt op de Copacabana! Bezoek de gekleurde favelas en de suikerbroodberg, speel voetvolley met de lokale straatjongens of kijk mensen op het strand en zeil de zonsondergang tegemoet. Dans samba, eet picanha en laat je charmeren door de Cariocas, zoals de inwoners zichzelf noemen. Brazilië is het land waar de bikini’s klein zijn maar het feest des te groter! Vamos…..

Drink je liever een coco op de Copacabana dan thee in de kantine?
Dein dan mee op de vele ritmes van Rio tijdens deze once-in-a-lifetime incentive van Younique!

Robin Schepers:

“Samen zes anderen een fantastische reis gemaakt! De organisatie dacht erg veel mee en het contact was erg vriendelijk. Ook budgetgewijs viel het allersinds mee!

Hoewel de verwachtingen al hoog waren, viel de reis nóg beter uit dan verwacht. Ook de gids was top, zonder hem had het niet zo’n goede reis kunnen worden.

Younique bedankt!”

Ook toe aan een rondje Rio met Younique Incentive?

Rio is onvergetelijke bestemming voor incentive reizen. Deze metropool biedt een combi van adembenemende natuur, zwoele ritmes, ontelbare clubs, een heerlijk strandklimaat, originele excursiemogelijkheden en natuurlijk een hartverwarmende bevolking. Neem contact op met Younique voor een concrete voorbeeldreis of om direct jullie incentive op maat te creëren!

Meer inspiratie

Ben je benieuwd naar andere bestemmingen waar we incentive reizen naartoe organiseren? Ga met ons mee op wereldreis en zoek op de kaart het leukste plekje uit.

1

Europa

2

Afrika

3

Zuid-Amerika

4

Noord-Amerika

5

Azië

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

  Onze persoonlijke aanpak

  • 1. Jullie wensen

   Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

  • 2. Een Younique voorstel

   Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

  • 3. Puntjes op de i

   Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

  • 4. Let’s go!

   Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!