Vier het met een bedrijfsreis!

Bedrijfsreizen zijn een ideale manier om successen te vieren, om speciale teams in het zonnetje te zetten of om belangrijke mijlpalen van het bedrijf feestelijk te markeren.

Maar bedrijfsreizen zijn ook een originele en effectieve vorm om te bouwen aan goed functionerende medewerkers en teams. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding activiteiten en andere Learning Journey-elementen. Een succesvolle bedrijfsreis bestendigt daarnaast de bedrijfsidentiteit. Kortom, een bedrijfsreis laat waardering voor medewerkers blijken, inspireert en leidt tot meer eenheid. En dat zijn allemaal factoren die vervolgens weer bepalend zijn voor toekomstig succes. Een win-win situatie!

Vier jullie unieke mijlpaal met een onvergetelijke jubileumreis van Younique incentive!

Bedrijfsreizen bij Younique Incentive Travel

Andere specialismen

De jarenlange ervaring van Younique Incentive Travel heeft geresulteerd in vier typen bedrijfsreizen. Elk van deze reisvormen speelt uniek in op specifieke gelegenheden, visies en doelstellingen. Je kunt kiezen voor:

In principe is elk reistype mogelijk op elke bestemming. Staat jullie specifieke wens of idee er niet concreet bij? Wij denken graag mee om jullie unieke reiservaring te ontwerpen en te realiseren. Bel ons vrijblijvend om te brainstormen, voor voorbeeldreizen of om direct op maat jullie ideale bedrijfsreis te creëren.

incentivereis younique incentive travel

Laat je medewerkers ervaren hoe waardevol ze zijn voor het bedrijf.

learning journeys younique incentive travel

Waag de sprong met dit bijzondere type bedrijfsreis dat aansluit bij een nieuwe stijl van organisatiemanagement.

jubileumreis younique incentive travel

Maak mijlpalen onvergetelijk en vier je bedrijfs- of arbeidsjubileum met Younique Incentive Travel.

personeelsreis younique incentive travel

Bedank en beloon je medewerkers op een originele met een out-of-the-box personeelsreis.

Mogen wij je inspireren?

Younique Incentive Travel heeft in 50+ landen haar eigen lokale kantoortjes. Daar werken we samen met onze lokale collega’s constant aan nieuwe, tot de verbeelding sprekende en verrassende incentive reisprogramma’s.

Dit doen we graag ook voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren.

Onze persoonlijke aanpak

 • 1. Jullie wensen

  Bel of mail ons met je reisvraag. Afhankelijk van wat jullie uitkomt, bespreken we jullie wensen en mogelijkheden op ons kantoor in Amsterdam, op een andere locatie, per telefoon of Skype.

 • 2. Een Younique voorstel

  Jullie visie wordt op basis van onze jarenlange expertise en de meest recente lokale input creatief vertaald naar een impactvol Younique reisvoorstel, waarmee we jullie gaan verrassen.

 • 3. Puntjes op de i

  Naar aanleiding van jullie wensen, schaven en sleutelen we aan jullie custom-made incentivereis tot dat het travel-design jullie verwachtingen overtreft. Samen met jullie zetten we de puntjes op de “i”.

 • 4. Let’s go!

  Zo ontstaat een ‘Younique’ bedrijfsreis die past bij jullie organisatie of afdeling. En dat tegen de scherpste lokale tarieven. Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn. Sit back, relax en let’s go!