werken smart sexy incentive blog younique

Vergeet de sportschool en de mailboxen – althans voor even – want onderzoek wijst uit dat reizen verjongt, creatief maakt en een sexy uitstraling geeft! Bovendien blijken extra vakantiedagen de werkvreugde en successen te boosten…

Reiservaringen werken positief

Volgens Neurowetenschappers ervaart je brein de tijd weer als een kind als je op andere, exotische plekken komt. Door nieuwe ervaringen en indrukken worden je hersenen dus positief gereset. En volgens psychologen verhogen reisavonturen bovendien je creativiteit en scherpte. Nog meer goed nieuws komt uit de hoek van Businessweek, die na het combineren van wat statistieken concludeerde dat landen met een ruim vakantiedagenbeleid productiever zijn.

Sexappeal

Nog een reden nodig? Onderzoek naar dating wijst uit dat verhalen over spannende trips je sexappeal enorm verhogen! Wel verleidelijk dus: een unieke incentivereis met je team collega’s, relaties of organisatie.

Wat betekent dit alles voor jou en je collega’s? Neem vrijblijvend contact op om in je succes te investeren – met een incentivereis van Younique Incentive Travel.